Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” Avantura Zelembaća

Ekološko-literarni konkurs za decu s teritorije Pančeva

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Još nekoliko dana otvoren je prvi literarni konkurs za decu od 7 i 8 godina na temu: Šta je meni Planeta dala?

Ovo je prvi konkurs koji je organizovan u okviru kampanje „Avantura Zelembaća“, a već u narednih mesec i po dana decu očekuje još jedan literarni konkurs i jedno likovno takmičenje namenjeno prevashodno predškolcima.

U okviru prvog konkursa biće nagrađeno 10 radova, a sve što je potrebno jeste da roditelji pošalju ono što su njihova deca napisala na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 31. jula.

Organizatori konkursa navode da nema naročitih propozicija i da deca slobodno puste maštu na volju.

Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” koja će biti održana u Centru za ribarstvo i primenjenu hidrobiologiju „Mali Dunav“ Oglednog dobra Poljoprivrednog Fakulteta na Radmilovcu.

Kampanja „Avantura Zelembaća“ predstavlja koncept edukativne nastave koja obuhvata oblasti biologije, ekologije i zaštite životne sredine, a namenjena je klincima i klincezama predškolskog i školskog uzrasta, kaže Ana Svilar iz Avanture Zelembaća.

 

0 avantura zelembaca

 

U centru „Mali Dunav“, raskošnom prirodnom okruženju, deca će biti u prilici da pitaju, kažu i osete sve što ih interesuje u vezi sa prirodom, njenim zakonitostima i zaštitom životne sredine.

Edukacija će biti zasnovana na interaktivnom učenju i istraživanju, a uz mlade naučne saradnike deca će dobiti potpunu informaciju baš o onom segmentu prirodnih zakonitosti koje su ključne za očuvanje same prirode.

O aktivnostima vezanim za kampanju Avantura zelembaća više informacija možete dobiti i na njihovoj FB stranici

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...