Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Novom Sadu Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Novom Sadu pozivnica

Panel diskusija o finansiranju životne sredine

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Udruženje novinara „Eko vest“ organizovaće panel diskusiju „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ u sredu, 26. septembra u 12 sati u Medija centru Vojvodine (Zmaj Jovina 3/1) u Novom Sadu.

Cilj panel diskusije „Finansiranje životne sredine – realnost i perspektive“ je davanje odgovora na nekoliko važnih pitanja koja se tiču eko dinara – od toga kako se finansira životna sredina na lokalu, kako se troši i kuda ide ekološki dinar, do toga kako bi trebalo da bude i na koji način privreda poštuje standarde u oblasti zaštite životne sredine i kako obračunavaju ekološku taksu, kao i koliko i na koji način je ova tema zastupljena u medijima.

O ovim temama govoriće domaći stručnjaci: Mr Dragica Branković, pomoćnica nečelnice Gradske uprave za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada; Dragan Dilparić, potpredsednik Odbora za životnu sredinu AmCham i predstavnik kompanije Gorenje zadužen za zaštitu životne sredine; Dejan Maksimović, istraživač i ekspert Ekološkog centra „Stanište“ iz Vršca i predstavnici medija – novinari i novinarke iz Udruženja novinara „Eko vest“.

Udruženje novinara „Eko vest“ uz medijsku podršku EKOlista a u okviru projekta „Novinari jačaju svest – životna sredina je prva vest!“, koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama organizuje ovu panel diskusiju u sklopu projekta o zelenom informisanju.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...