Ekološka akcija biće održana 7. novembra Ekološka akcija biće održana 7. novembra detalj s plakata

Ekološka akcija „Budi deo prirode“ na obodu Deliblatske peščare

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Ekološka akcija „Budi deo prirode“ spovodi se u okviru projekta „Deliblatska peščara budućim generacijama“, a biće održana u nedelju, 7. novembra u 10 sati.

Projekat je sufinansiran od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i sprovodi se uz podršku JP Vojvodina šume i Vetroelektrane Balkana – A tesla wind company.

“Vreme je za veliko jesenje spremanje, ali ne možemo sami, zato si nam potrebna/potreban baš ti. Da, da, baš ti. Ove jeseni prirodi vraćamo naš dug i spremamo se za Novu, lepšu i čistiju godinu gde ćemo plastiku, lim i sve ono što je čovek „slučajno“ zaboravio u prirodi, odložiti gde mu je i mesto.

Zato, da li si spremna/spreman da nam se pridružiš jesenjoj akciji čišćenja na prostoru Volovske paše u Deliblatskoj peščari između Devojačkog bunara i Leanke. Dođi da se družimo i zajedno vratimo dug prirodi koja će nas već s proleća svojom lepotom nagraditi.

Spremili smo majice i opremu za volontere, tvoje je da se na vreme prijaviš i budeš deo prirode. E da, i ne zaboravi poneti osmeh, lakše ćemo uraditi veliki posao.

Prijavi se u inbox ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj: 062634829

Skup je predviđen u naselju Leanka, na 8 kilometara od sela Dolovo. Potom nas očekuje akcija, druženje i šetnja, obilazak SRP Deliblatska peščara.

Čekamo te – tvoja Deliblatska peščara u smiraj dana”.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...