Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva biće održan u utorak, 15. marta, u Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5, u Beogradu, od 10 do 20 časova Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva biće održan u utorak, 15. marta, u Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5, u Beogradu, od 10 do 20 časova

Prvi beogradski Sajam ženskog preduzetništva

Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva biće održan u utorak, 15. marta, u Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5, u Beogradu, od 10 do 20 časova.

U 18 časova planiran je koncert za sve posetioce i učesnice sajma na Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Cilj je promocija ženskog preduzetništva, kako bi iskustvo žena, koje su već dokazane u svom biznisu, ohrabrilo i podstaklo žene na aktivnije i samostalno poslovanje. Uspešne žene Beograda i primeri dobre prakse će svojim proizvodima, uslugama i kratkim prezentacijama predstaviti svoje poslovanje od ideje do uspešnog biznisa i na taj način promovisati uspešno bavljenje preduzetništvom.

Cilj je i kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta i okruženja za razvoj ženskog preduzetništva, unapređenje poslovanja kompanija u ženskom vlasništvu radi većeg učešća žena u privrednom razvoju Beograda.

 

sajam zenskog preduzetnistva

 

Na prvom Beogradskom sajmu ženskog preduzetništva predstaviće se oko 30 uspešnih kompanija u vlasništvu žena, a pored toga biće prezentovani i programi i projekti koje će sprovoditi institucije, članice Saveta za zapošljavanje grada Beograda u 2016. godini, u cilju podrške razvoja ženskog preduzetništva.

Organizatori Sajma su Sekretarijat za privredu Grada Beograda, u saradnji sa članicama Saveta za zapošljavanje grada Beograda, Nacionalnom službom za zapošljavanje - filijala Beograd, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i integracije Beograd, Turističkom organizacijom Beograda i Kolarčevom zadužbinom.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...