U magacinu je pripremljeno dovoljno soli i tečnosti. Mehanizaciju čine dve male utovarne mašine sa kašikom i daskom za sneg, traktor sa daskom za čišćenje snega, traktor za posipanje tečnosti, rasturivač soli i kontejner za so koji se postavlja u centru grada radi samoposluživanja. U magacinu je pripremljeno dovoljno soli i tečnosti. Mehanizaciju čine dve male utovarne mašine sa kašikom i daskom za sneg, traktor sa daskom za čišćenje snega, traktor za posipanje tečnosti, rasturivač soli i kontejner za so koji se postavlja u centru grada radi samoposluživanja. JKP Higijena, Pančevo

JKP „Higijena“ Pančevo spremno dočekuje predstojeću zimu

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

PANČEVO - Javno komunalno preduzeće "Higijena“ Pančevo pripremilo se za predstojeće zimske vremenske prilike. Radna jedinica „Čistači“ zadužena je za čišćenje snega sa pešačkih staza, prilaza pešačkim prelazima i javnim ustanovama i posipanje soli i emulzije za sprečavanje leda, na bazi kalcijum-hlorida.


Četrdeset radnika bude uposleno u dnevnoj i noćnoj smeni, a njihov raspored zavisi od intenziteta snega. Izlaze na teren kada visina snežnog pokrivača pređe 5 cm, po prestanku padavina. Ukoliko se one ne zaustave, posao se ipak započinje da bi građani mogli bezbedno da se kreću i kako bi grad nesmetano funkcionisao, rekao je Mišo Marković, v.d. direktora JKP „Higijena“ Pančevo.

U slučaju debljeg snežnog pokrivača, zahvaljujući dobroj organizaciji, po potrebi i preraspodeli kolega iz drugih pogona, zaposleni budu spremni za zimske poslove, bez zaostajanja u redovnom čišćenju grada i pražnjenju kanti i kontejnera. Održavaće se i prohodnost pristupnog puta do deponije.

 

higijena pančevo zima

 

U magacinu je pripremljeno dovoljno soli i tečnosti. Mehanizaciju čine dve male utovarne mašine sa kašikom i daskom za sneg, traktor sa daskom za čišćenje snega, traktor za posipanje tečnosti, rasturivač soli i kontejner za so koji se postavlja u centru grada radi samoposluživanja.

Vremenska prognoza prati se svakodnevno radi pripravnosti, saznajemo u JKP „Higijena“ Pančevo.

 

higijena pancevo mehanizacija za sneg

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...