JKP Zelenilo sadi 300 sadnica na tamiškom keju u Pančevu

PANČEVO – JKP Zelenilo, uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva zaštite životne sredine, a u okviru Projekta pošumljavanja u cilju zaštite i očuvanja predeonog diverziteta, započelo je sadnju lišćarskih sadnica duž keja na Tamišu.
  • Pročitano: 429 puta

Uklonjeno stablo crvenolisne bukve u Omoljici

OMOLJICA - Spomenik prirode "Stablo crvenolisne bukve u Omoljici", koji je uživao III kategoriju zaštite, i pored višegodišnjeg truda i pokušaja JKP „Zelenila“ da ga zaštiti i oporavi, početkom juna je uklonjeno zbog oštećenja, starosti i bolesti.
  • Pročitano: 692 puta

Likovni konkurs u Bačkoj Topoli “Modrovrana i njeno stanište”

BAČKA TOPOLA - “Modrovrana i njeno stanište” bila je tema ovogodišnjeg likovnog konkursa koje je tradicionalno šesti put organizovalo Ekološko društvo “Arkus“ iz Bačke Topole. Reč je o međunarodnom likovnom konkurs za učenike osnovnih škola.
  • Pročitano: 571 puta

Pošumljavanje Potamišja u Pančevu sredstvima Grada i Ministarstva ekologije

PANČEVO - Gradska menadžerka Maja Vitman prisustvovala je danas u ime Grada Pančeva potpisivanju ugovora za dodelu sredstava za sufinansiranje projekata pošumljavanja u cilju zaštite i očuvanja predeonog diverziteta u 2023. godini, u Ministarstvu zaštite životne sredine, danas u Palati…
  • Pročitano: 721 puta

Na Svetski dan šuma ŠG “Banat” zasadilo drveće u vrtićima u Pančevu

PANČEVO – Šumsko gazdinstvo „Banat“ iz Pančeva na teritoriji koju pokriva obeležilo je danas Svetski dan šuma akcijama sadnje i predavanjima u školama i vrtićima. Predstavnici Šumskog gazdinstva "Banat" Pančevo u vrtiću „Pupoljak“ u naselju Sodara zasadili su sadnice hrasta…
  • Pročitano: 880 puta

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...