"Rogovi šume" "Rogovi šume" Dragan Lapčević

Izložba fotografija “Objektivom kroz svet oko nas 2017”

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Svečano otvaranje VII izložbe fotografija „Objektivom kroz svet oko nas 2017”, organizovane povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, Zavod za javno zdravlje Pančevo upriličiće 31. maja u 19 časova u Kulturnom centru Pančeva.


Izložba je rezultat fotokonkursa koji je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Pančeva i Fotosaveza Srbije.

Ovogodišnja kampanja obeležavanja Svetskog dana životne sredine posvećena je Klimatskoj pismenosti, pa su organizatori za temu konkursa izabrali “Čarobnjaštvo prirode” u želji da se kroz fotografiju prikažu moć prirode, njena energiju stvaranja, magija kojom boji, kiti i ulepšava našu planetu i zemlju Srbiju i čini je čarobnom, ali i energiju razaranja kojom nas opominje da moramo povesti računa o svom ponašanju, činjenju, bahatosti i neshvatanju da će i posle nas ova planeta nekome trebati.

Izložba je I ranga, najvišeg ranga izložbi prema pravilniku Fotosaveza Srbije, sa 90 radova majstora, kandidat-majstora fotografije, ljubitelja prirode i fotografije, mladih autora do 16 godina starosti iz cele Srbije.

Kako je otvranje izložbe 31. maja na dan koji se obeležava kao Svetski dan bez duvanskog dima, ukazaćemo na vezu duvana i životne sredine i istaći ciljeve i ove kampanje, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Pančevo.

Svečano otvaranje izložbe i dodela nagrada - 31. maja 2017. godine u 19 časova, Kulturni centar Pančeva.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...