Sa manifestacije Dani porodice Sa manifestacije Dani porodice eVršac

U Domu kulture Banatski Karlovac održana manifestacija “Dani porodice”

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

U Domu kulture Banatski Karlovac, juče je održana 4. novogodišnja manifestacija “Dani porodice”. Manifestaciju je u saradnji sa Centrom za kulturu opštine Alibunar i opštinom Alibunar realizovalo kreativno udruženje žena “Karlovčanke”.

U velikoj sali doma kulture,priređen je kulturno – umetnički program u kom su nastupili dečiji folklorni ansambli iz Banatskog Karlovca, pesnici – kluba pesnika “Miloš Crnjanski” Banatski Karlovac i vokalni izvođači Ognjen Inđić i Slađana Lacku Spirovski, kao i članice udruženja žena “Karlovčanke” koje su prvi put nastupile pred publikom sa dve izvorne narodne pesme, pobravši gromoglasni aplauz sugrađana.

Nakon kulturno – umetničkog programa, Predrag Vuković Peđolino izveo je “Novogodišnji Peđolino šou ” i uz interaktivni nastup, zabavio najmlađu publiku.

Na samom kraju manifestacije “Novogodišnji dan porodice”, pojavio se Deda Mraz i zajedno sa članicama udruženja žena “Karlovčanke” u holu doma kulture, podelio deci Banatskog Karlovca preko 270 novogodišnjih paketića, koje je uz podršku brojnih pokrovitelja, spremilo udruženje žena “Karlovčanke”.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...