Sadnice su zasađene kod Nadela u Kovačici Sadnice su zasađene kod Nadela u Kovačici EPOK

Hrubik: Opština Kovačica uvek podržava zelene incijative i sadnju drveća

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

KOVAČICA - Ekološki pokret opštine Kovačica organizovao je prethodno najavljivanu akciju sadnje drveća kod kanala Nadel. Na površini od skoro dva hektara juče je Kovačica postala bogatija za oko 1.500 sadnica jasena, lipe i trnjine.


Pored podrške Opštine Kovačica i predsednika opštine Kovačica, Jaroslava Hrubika. koji je i sam bio među ekolozima koji su sadili, akciju je pomoglo Vodoprivredno preduzeće Tamiš Dunav Pančevo, 35 sponzora, pojedinaca i privatnih firmi.

Ova akcija je okupila i ujedinila Kovačičane oko jedne izuzetno plemenite ideje, a meštani svedoče da se slična nije organizovala poslednjih 30 godina.

 

IMG 6653

 

Ponosni smo na svoje sugrađane koji su se akciji odazvali i na to što je Kovačica primer pozitivnog odnosa prema sredini, ali i snažnog građanskog aktivizma čija energija pokreće i mlade i stare. Akcija Ekološkog pokreta opštine Kovačica pokrenula je nas sve da budemo odgovorniji prema svojoj okolini, da zajedno radimo i menjamo naše okruženje na bolje. Opština će sasvim izvesno uvek podržati inicijative čiji je zadatak unapređenje i razvoj u svim oblastima života, rekao je Jaroslav Hrubik.

 

IMG 6712


Predsednik Ekološkog pokreta opštine Kovačica, Vladimir Kuharik, ocenio je akciju kao izuzetno uspešnu, zahvalio se svima koji su učestvovali i najavio da je ovo početak jedne nove i dobre priče.

 

IMG 6799

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...