Sa jedne od akcija Ustanove za sport Kovin Sa jedne od akcija Ustanove za sport Kovin Ustanova za sport Kovin

Nastavak aktivnosti “Vežbanjem do zdravlja” Ustanove za sport Kovin

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Završna akcija “Vežbanjem do zdravlja” Ustanove za sport Kovin biće održana danas s početkom u 20 časova. U zgradi ustanove biće realizovan program “Igrom do pobede”.

U okviru poslednje aktivnosti za dame, organizujemo otvoreno takmičenje u tri discipline: kuglanje, streličarstvo i pikado, nakon čega će uslediti dodela zahvalnica, učesničkih medalja i majica za sve učesnice akcija, dok će za najbolje plasirane dame u pojedinačnoj konkurenciji u tri pomenute discipline biti uručene medalje i pehari, najavili su iz Ustanove za sport Kovin.

Kao i do sada, a zbog poštovanja epidemioloških mera, neophodno je potvrditi svoj dolazak i učešće u akciji pozivom na broj telefona: 064/9748726

Podsetimo, prethodna i ranije planirana sportsko-turistička akcija za dame koja je trebalo da se održi u Velikoj Plani nije realizovana zbog opravdanih razloga domaćina. Umesto Velike Plane, posetili su Požarevac. Učesnice su uživale u specijalno planiranim vežbama, a potom su, u pratnji vodiča Narodnog muzeja u Požarevcu, dame obišle etno park “Tulba” i upoznale se sa tradicionalnim vrednosti narodne arhitekture Braničevskog kraja iz XIX veka.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...