U okviru prva dva dana konferencije biće organizovana predavanja i panel diskusije u Privrednoj komori Beograda, a treći dan namenjen je preduzetničkim pričama U okviru prva dva dana konferencije biće organizovana predavanja i panel diskusije u Privrednoj komori Beograda, a treći dan namenjen je preduzetničkim pričama detalj s plakata

Pridružite se liderima zelene ekonomije: predstavite svoju zelenu start ap ideju

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Imate priliku da predstavite svoju zelenu ideju na međunarodnoj konferenciji Green Economy Congress, koja će ove godine biti održana od 1. do 3. novembra 2018. godine u Beogradu, pod sloganom „Shaping Synergies Into a Circular Society“.

U tri dana konferencije Green Economy Congress, učesnici će imati priliku da čuju neke od lidera u ekonomiji, preduzetništvu, inovacijama i nauci, zaštiti životne sredine. Cilj organizatora nije samo podizanje svesti o zelenim temama, već i izgradnja održive zajednice koja će omogućiti brži razvoj zelenih inicijativa na međunarodnom nivou.

U okviru prva dva dana konferencije biće organizovana predavanja i panel diskusije u Privrednoj komori Beograda.

Treći dan Green Economy Congress-a, koji se organizuje u saradnji sa Privrednom komorom mladih i Geografskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, pod nazivom Entrepreneurial Stories (Preduzetničke priče), biće organizovan u formi interaktivne diskusije sa start up preduzećima i organizacijama koje imaju inicijative iz oblasti zelene i cirkularne ekonomije. Svaki start- up će imati 10 minuta da se predstavi, i nakon prezentacija učestvovati u diskusiji sa učesnicima Green Economy Congress.

Ako imate ideju za zeleni biznis ili ste ga upravo pokrenuli i želite da se predstavite na Green Economy Congress pošaljite ime i prezime osobe koja bi prezentovala i nekoliko rečenica o vašoj organizaciji ili start up-u i, da bi vas organizatori uključili u program. Takođe, ako želite da prisustvujete diskusiji, i čujete prezentacije, prijavite se tako što ćete poslati ime i prezime. Informacije pošaljite na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Organizatori konferencije su udruženja U mreži i Grupa za analizu i kreiranje javnih politika uz podršku Evropske Zelene fondacije, Privredne komore Srbije, Privredne komore mladih i Geografskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.greeneconomycongress.com

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...