Predstavljanje će u Pančevu biti organizovano 8. decembra Predstavljanje će u Pančevu biti organizovano 8. decembra visual

Predstavljanje publikacije "Polazne osnove za tranziciju ka cirkularnoj ekonomiji u Pančevu"

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

Kako bi se što bolje prepoznali uslovi, potrebe i moguće prepreke u razvoju i primeni cirkularnih poslovnih modela i ohrabrile lokalne zajednice, JKP, mala i srednja preduzeća, preduzetnici i udruženja da započnu transformaciju ka cirkularnoj ekonomiji, udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine", u sklopu projekta Zeleni inkubator, organizovalo je istraživanje potencijala 40 opština i gradova u Republici Srbiji.

Grad Pančevo bio je uključen u istraživanje, a rezultati i preporuke za socioekonomski razvoj lokalne zajednice na principima cirkularne ekonomije objedinjeni su u publikaciji "Polazne osnove za tranziciju ka cirkularnoj ekonomiji u Pančevu".

Predstavljanje studije zainteresovanim akterima, stručnoj i široj javnosti i medijima biće organizovano u sredu 8. decembra, sa početkom u 12 časova, u Maloj sali Gradske uprave Grada Pančeva.

Studiju „Polazne osnove za tranziciju ka cirkularnoj ekonomiji u Pančevu" pripremilo je udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" u okviru projekta Zeleni inkubator, koji se realizuje u partnerstvu sa Beogradskom otvorenom školom i Mladim istraživačima Srbije, uz finansijsku podršku Evropske unije.

Održavanje događaja podržalo je i Ministarstvo zaštite životne sredine.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...