Prva samostalna izložba radova „Moj svet” naše osmogodišnje sugrađanke Lenke Gavrilović biće otvorena do 16. juna u Narodnoj bašti Prva samostalna izložba radova „Moj svet” naše osmogodišnje sugrađanke Lenke Gavrilović biće otvorena do 16. juna u Narodnoj bašti BUDI 2016

Izložba “Moj svet” Lenke Gavrilović Istaknut

  • Objavljeno u
  • Autor  M.Manić

Prva samostalna izložba radova „Moj svet” naše osmogodišnje sugrađanke Lenke Gavrilović otvorena je sinoć u BUDI paviljonu u Narodnoj bašti, u okviru Bijenala umetničkog dečjeg izraza.

Na otvaranju je govorila vaspitačica Jelena Fatović Nikolić.

Lenka inspiraciju za svoje radove pronalazi u svakodnevnom životu i u vremenu koje provodi sa svojom velikom porodicom.

Uglavnom volim da crtam životinje i stripove. Volim da crtam svoju porodicu i imam puno ideja za sve što crtam. Crtam svoju porodicu na krštenju, na svadbi, ovde u Narodnoj bašti, na kampu, otkriva nam Lenka Gavrilović.

 

0 lenka gavrilovic otvaranje

 

Sama je naučila da crta, a već u petoj godini osvojila je nagradu na Međunarodnom likovnom konkursu u Makedoniji „13. noemvri”.

Na prvom likovnom konkursu u predškolskoj ustanovi Zrenjanin, 2014. godine, na temu „Da imam super moć”, Lenkin strip je nagrađen specijalnom nagradom zbog izuzetne kreativnosti, domišljatosti i likovnosti.

 

0 lenka

 

Izložbu Lenkinih crteža možete pogledati do 16. juna.

 

0 lenka gavrilovic

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...