Stevan Bela sa izviđačima odreda "Beli bor" Mramorak Stevan Bela sa izviđačima odreda "Beli bor" Mramorak Izviđački odred "Beli bor" Mramorak

Izviđači odreda „Beli bor“ iz Mramorka u novim prostorijama

  • Objavljeno u
  • Autor  Z.M.

KOVIN/MRAMORAK – Povodom preseljenja u nove prostorije starešina izviđačkog odreda „Beli bor“ iz Mramorka Stevan Bela organizovao je 28. februara radnu akciju sa članovima svog odreda.

S obzirom da imaju nove poletarce i pčelice (nove članove), želeli su da što pre krenu sa vežbanjem u novim prostorijama, koje se nalaze u okviru zgrade starog zabavišta u Mramorku.

Stevan Bela sa velikim požrtvovanjem i entuzijazmom radi sa decom i trudi se da ih na najlepši način upozna sa prirodom kako bi je čuvali. Između ostalog skupljaju plastične flaše za recikliranje. To je jedan od razloga da ih često vodi na kampovanja i takmičenja ne samo u Vojvodini i Srbiji nego i u regionu na kojima su postigli velike uspehe i osvojili značajna priznanja.

Deci je ovo odlična prilika da učestvuju u raznovrsnim aktivnostima u prirodi i igrama spretnosti, da se druže uz logorsku vatru, pohađaju kurs protivpožarne obuke, pešače stazama u Deliblatskoj peščari i okolini i druže na čistom vazduhu boraveći u prirodi, naročito u periodu letnjeg raspusta.

Kontakt

Adresa: Josifa Marinkovića 5
26000 Pančevo

Mobilni: +381 (0) 64 264 0055 

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas i putem...